Wednesday, August 6, 2008

AUGUST 2008


Assalamualaikum wbt.....

wahhhh...arini bru ade laa,ape ni aku ckp kan ni...hishhhh penin2.Jap jerk kan arini dh 7/8...last week besday aku 1/8...to my friends...thanks a lot,antar mesg kat aku.To neida n .......... thanks yer..ahiks.dpt jgak aku nenok dia.Dah 24 thn dh aku...mak aiii tua dh skrg,tp xper ada org nak jgak.Tahun ni berdua la aku with hb la sapa lagi...last year ngn kengkwan.to my hb..thanks you very much...luv u laaa...muaaaahhh,ingat raya nti !!!!!..
Errm...dh idup berdua ni mcm2 jerk dugaan aku,tp semua tuh kan dugaan dalam kehidupan.insyaallah aku tempuhinya dgn sabar.harap2 iman aku tabah menghadapi segala ujian drpd-NYa.

Selamanya inginkan kebahgiaan....
bye

0 komen kengkwan: