Sunday, November 16, 2008

**dulu Lain Skrg LAin**

kekekkeke....msuk keja pagi tdik kalut jerk ninjau blog kwan2.Tmbah2 fazrin.....kelakar tul...tingat ms zaman dulu2.Time sekolah dulu ler.Lebih kurang jerk sama ngn kisah aku.TIme rehat dok tepi parit gosok gigi ngn cawan satu,kaler warna warni...wakakkakaka.Tmbah2 time makan dulu.PUnya la murah.Berbeza ngn zaman skrg,sehari dah 5inggit.Aku g sekolah dulu bwa singgit ja.Siap boleh simpan duit kutu lagi...huhuuhuhu.Sehari 5kupang.Aku ler kepala hari2 minta duit.

Kalau boleh nak ja idup cm zaman dulu2.Boleh jimat wooo...

k la cawwwww

Wednesday, November 12, 2008

**sepi**

Sepi by yuni sahara

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
Namun ini hanya ada di bibir
Di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
Walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban di hidupku
Biarkan saja biar saja
Hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap kuberdiri
Oh! ada saatnya kubicara
Bila hatiku t'lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam

Love Letterto eja...i like's this song





Tuesday, November 11, 2008

**Ntah**

ni la kalau tahap bosan tahap gaban menguasai diri.Hypnoticrasa fenin2 jerk.Emosi tah keruan ler Way Too Happy ..hakahakahak.Bosannya 2 3 days neh xtau nak bat keja apa. Gardening nak tanam pokok munge malas ler.Kang xpasal2 ja tebantut tumbesarannya.Aleh2 aku plak makin besar Big Hug uhuhuhuhuh.Tp skrg pon makin lebar jerk. Step Aerobics nak senaman?? huhhhhh lagi ler malas skrg.KOmpen ler nti makin tembam aku.Kalau itu ini semunya malas.Aleh hubby aku cri len.HaH!! cri len?? ni kena Loser ni.Cewah siap warning kat hubby plak.Klau diri sndiri xjaga.huhuhuhu...apa2 jerk la mals nak pkir ler Question Mark apa2 pon..k ler

cawwwwwwwww





Monday, November 10, 2008

**dLM mc LAgi**

arini aku kena gagahkan diri jgak,yer la kedai dah 2 day off.ermmm..Ikutkan mc aku smpai 24/11 neh...lama tul.Xmampu aku rest lelama tp buat ms sekarang aku kena berhati2.Ari ahad aku xdtg keja,yer la g melepak kat spital hah padan muka kena jgak stay 1 night.Adessss dh ler sejuk bilik yg aku tido balik umah terus demam.Batuk2 pon xilang lagi.Rasa cm serik ja nak tinggal kat spital.Satu mlm pon dah rasa cm sebulan aku tinggal.

doc nasihatkan aku supaya rest se rest nyer. Mak aiii....abis sapa la nak keja tempat aku,bru 2 months aku kendong pewot neh dah dpt mc smpai 24 neh...abis kalau aku branak nti sapa la nak jga kedai nh..Adussss
susah jgak kalau keja cm aku neh.Yg dlm ni pon aku kena jgak jgak.Arituh ingat dah xde rezeki...but alhamdulillah.Still selamat lagi.Cuma terancam untuk gugur saja....pala hotak dh mula la pikir cm2.Tambah2 hubby aku,dh nangis dah bila tgk darah trun.Sapa xsyngkan...fisrt plak tuh.

24/11 neh kena g spital sekalik lagi.Scan tuk dpt kepastian samaada baby neh betul2 ok ker x.KAlau ada rezeki ada la,kalau xda aku kena terima seadanya.Buat ms skrg aku xmau pkir cm2 sgt pasal dlm pewot neh,after scan nti bru aku nak pikirkan segalanya untuk dia.HArap2 apa yg aku inginkan ni menyebelahi aku.....amin

cawwwwwwwwww

Thursday, November 6, 2008

**Sepi**tenSIon**Bulan bAru**

sunyi sepi ja minggu neh,ye la tenet prob.Nak buat keja pon dah malas.Hah urat (baloq)ermm apa ni org panggil??apa2 ja la.DAh nama pon malas kan.Apa lagi aku,ambik peluang ler.Hari2 asyik tdo jerk.Sampai temimpi2.Ada ari tuh aku termimpi ada org bg salam...walhal cstmer kat luar dtg nak beli ins n bagi salam.Malu lol...uhuhuhu.Adik tuh siap tnya nak jual ker x ins neh kak....aku slamber jerk jwab tgk ler kalau rajin...waakkakka.Nmoak sgt aku mamun

Kekadang bengang jgak aku ngn TELEKOM neh,yer la kalau lewat bayar jerk dah smpai notis,pastu sebis xpenah baik.Dlm sebulan tuh mesti ada 2 kali nyer prob.Xrosak wayar fon rosak streamyx.Menci tul aku.Kalau aku dial 100 hah mau aku komplen siap2.Menyusahkan org jerk.

wahh...sekarang dah bulan sebelas,bulan depan raye plak.adessss penat2 cmni.Xsempat nak kampoi duit lol.Mcm air jer kuar duit neh.Skarang aku dah kemut sikit duit aku...huhuuhu
Kemut2 pon abis jgak,ye la mkn minum,minyak keta lagi...aduh2...belanja dapur sruh duwang plak ler kuar duit.Asyik aku ngn hubby jerk.Pewot 2 3 org nak mkn,pndai2 arr.Aku senang jerk kalau dah rasa kedekut sgt,aku beli bungkus aku sorang jerk..ahiks kejam tul aku neh.Tapi xper biar duwang memahami sikit,bila sorang jerk asyik kuar duit.Mati arr cmni tokey balak pon lari.uhuhuhuhu...Kekadang bosan jgak,idup berkongsi reramai neh.Sakit ati jgak bila tgk asyik dok rileks jerk.Kalau aku buat cmtu hah pndai plak tarik2 muka tarik2 hidung...huhuhuhu.Tapi xper start bulan baru ni,kowang pndai2 ler cari mkn minum yer...wahai adik2 ipar ku sekelian.Kakak mu sudah bosan idup nak menangggung kalian.Pandai2 ler cari bekalan makanan...jgn smpai mencurik sudah yerk...uuhuhuh

k cawwwww.....

Wednesday, November 5, 2008

**Phone Sex**

nak tnya kowang semua la yer...perlu kah sebuah percintaan jarak jauh(pjj) perlu ada nyer phone sex@ dalam sebuah perhubungan percintaan.( tul ker soklan aku neh...wakakakak)



maklum la,memasing dok jauh,then lagi bape bulan nak tawen,pastu ade plak phone sex...yekkkkk!! x suka2.sakit jerk tinge aku dengar nya.Bukan jeles ka apa.Tah rasa cm xmanis jerk.Menci tul aku,Kalau lelaki len ler.Ni pompuan!!! adessss.Tak xda prasaan malu ker??rasa cm nak tego jerk.Susah ler idup aku neh...



kalau kowang,cmna nak tego ker x perbuatan tuh.Sebenarnya aku malu ler ngn sikap dia tuh.Cover la sikit dlm umah tuh ade sapa.Aku dah tawen,adik lelaki dia lagi.X malu ker...
ermmmm

komen2 jap