Monday, November 10, 2008

**dLM mc LAgi**

arini aku kena gagahkan diri jgak,yer la kedai dah 2 day off.ermmm..Ikutkan mc aku smpai 24/11 neh...lama tul.Xmampu aku rest lelama tp buat ms sekarang aku kena berhati2.Ari ahad aku xdtg keja,yer la g melepak kat spital hah padan muka kena jgak stay 1 night.Adessss dh ler sejuk bilik yg aku tido balik umah terus demam.Batuk2 pon xilang lagi.Rasa cm serik ja nak tinggal kat spital.Satu mlm pon dah rasa cm sebulan aku tinggal.

doc nasihatkan aku supaya rest se rest nyer. Mak aiii....abis sapa la nak keja tempat aku,bru 2 months aku kendong pewot neh dah dpt mc smpai 24 neh...abis kalau aku branak nti sapa la nak jga kedai nh..Adussss
susah jgak kalau keja cm aku neh.Yg dlm ni pon aku kena jgak jgak.Arituh ingat dah xde rezeki...but alhamdulillah.Still selamat lagi.Cuma terancam untuk gugur saja....pala hotak dh mula la pikir cm2.Tambah2 hubby aku,dh nangis dah bila tgk darah trun.Sapa xsyngkan...fisrt plak tuh.

24/11 neh kena g spital sekalik lagi.Scan tuk dpt kepastian samaada baby neh betul2 ok ker x.KAlau ada rezeki ada la,kalau xda aku kena terima seadanya.Buat ms skrg aku xmau pkir cm2 sgt pasal dlm pewot neh,after scan nti bru aku nak pikirkan segalanya untuk dia.HArap2 apa yg aku inginkan ni menyebelahi aku.....amin

cawwwwwwwwww

0 komen kengkwan: