Monday, January 5, 2009

**R@dix fried Chiken**



kedai ni dh lama beroperasi.Disebabkan terlalu bz ngn keja bru smlm bru berkesempatan g try mkn.Not bad la,bg aku setakat boleh mkn ler.Tp kfc tetap dihati aku...kekekeke.Bukan nya apa duwang ckp ayam dia ayam organik(xtau la betul ker x)cmner ya rasa dia.Memang la rasa ayam tp ntah.Dia punya chezzy wedges boleh la.Dia punya mayonis tuh guna tuk salad nya.Rasa cm masam2 sikit,tp ok la kalau nak mkn kan.Ada nmpak paha ayam tuh?laki aku minta tukar sbb xmasak,ms dia kopek2 isi...nah ambik ko darah pon ada lagi.Hishhh xmau la kalau cmni.Dan2 ja selera aku hilang.Makan pon kalut2 sbb nak g cari wafer la plak.Nasib xmenyebelahi aku kedai dh tutup lor..ermmmm.
aku ni bukannya pemilih sgt mkn,tp klau xbape sedap tuh kompen kedai tuh aku dh blacklis dlm senarai untuk aku pegi mkn.Kt area sp neh ada jgak byk kedai yg aku blacklis.Yg mn kena taste aku,,,walaupon kedai buruk ka apa ka..kalau aku suka pegi mkn mesti kena pegi punya.Ada satu kedai tuh...dulu sebelum aku nikah memang ari2 aku g kedai dia mkn keytew or nasik goreng dia.Peerrrggg sedap dia goreng guna dapur arang.Siap kibas2 lagi.Tu makin sedap tuh.Aku ni kalau bab mkn kat mn ada org ckp sedap nak aje aku try.Tp kalau jauh2 cmna nak g kan....heheheheh.
k la cawwww

2 komen kengkwan:

Unknown said...

owh, adik2 ku pun asyik ajak je,tapi tula, org asyik ramai je, camni rupanya

zie_yan said...

huuhuhuhuh abis upe cmna lagi weh....sama aje tp ok la kalau nak mkn