Sunday, February 22, 2009

** terjawab sudah **

dah lama sgt aku nanti jawapan ni....tp arini buat ati aku sebak..trasa n teranianya.Tak tahu napa aku masih menaruh harapan.Napa semua ni???ya allah.........tabahkan ati pn rozian.Bnyk2 kan bersabar.Ingat semua ni hanya dugaan daripada-Nya.Kira aku berhenti di sni sja antara kau dan aku.Ternyata selama ini aku hanya bermain dgn bayang2 aku sendiri.

dia:..wei teka sapa ni?

aku:.tah pakai cm no kedah.

dia:.tak ingat ker?

aku:..cepat jerk aku capai ganggang tepon opis..dial no dia.(berkurun lama aku nunggu dpt no hp dia,bru arini aku dapat)

aku:susah sgt kan nak dpt no hp ko..

dia:.takut bini marah...hahaha

aku:.la da bini unpenya.Ingat xde

dia:.heheheh....biase la.

aku:.cm tuh lelaki...

dia:.apa?

aku:. iye la lelaki pndai berkata2

aku:.ko dah byk berubah kan sekarang?

dia:.mn ada.sama cm dulu jgak...napa kata aku berubah?

aku:.iyer la...3thun lepas bukan main rancak jerk berborak ngn aku.Skrg?

dia:.sama jerk.duit xde nak g cc...nak topup jauh sekali ler.

aku:.harta benda x aku cri..cuma kasih sayang kejujuran dan keikhlasan.

dia:.aku ikhlas ker ngn ko?

aku:.napa tnya aku.Jwapan dlm ati ko.

dia:.hah betul..pandai

aku:.kire betul la ko xjujur ngn aku.

dia:sapa kata?

aku:.aku ler..sbb ko kata betul n pndai.

dia:.cm ko kata ikhlas kat ati masing2.

aku:.ko sayangkan aku x lagi?

dia:.aku sayang kat ko.Tapi... x mau nak lukakan ati dan perasaan ko.Apalagi nak bg harapan.Sbb 2 la aku byk diam.

aku:.Nape ko ade org lain ker?

dia:.Kalau ada nape?

aku:.aku tnya..jawab

dia:. Kalau ada mesti ko xnak kwan dh ngn aku.

aku:.jwab apa aku tnya.

dia:ada...itu jerk jwapanya.

aku:.(terkede aku bwa)napa perlu berahsia ngn aku.Napa bru arini?

dia:.sbb aku seronok kwan ngn ko.semua problem ilang.Xmau ko ilang.Sampai kekadang aku x sedar diri.Aku minta maaf kalau menyusahkan ko.

aku:.napa bru arini nak btau segalanya

dia:.abis ko xnak kwan dah la ngn aku

aku:.pikir sendri...ko yg mulakan dulu knapa tnya aku.

bertubi2 mesg dia antar.....aku hnya diamkan diri.

sebenarnya,dia ni secret admire aku,dah lama aku kenal dia start aku mula kenal dunia chatting.Hehari dtg keja pasti org petamai aku cr dlm ym.or tooot.....dia la.dah lelama kenal smpai la aku sendiri luahkan isi ati(bukan dia...nmpak sgt kemaruk cinta) ya memang aku kemaruk ms tuh.Sbb itu aku penah menaruh harapan smpai ingin idup bersama dgn dia.Tp yg pasti apa yg dia britahu smlm...adalah sgt mengecewakan aku.

p/s; jangan penuh harapan yg tinggi pd seseorg jika kita mengenali sepenuhnya tentang diri seseorg

2 komen kengkwan:

an2raya said...

yg lama tu, biarkan la sin, masing2 dah ada kehidupan, ko pun sama kan.

isin_0108 said...

iyer....saja layan prasaan ...wakakakaka